Kaju Kremalı Karnabahar Çorbası

  • Görüntüleme
    457


 

Sıcacık bir çorba tarifi… Fonksiyonel tıp sağlık koçu Gözde Aral Ocak’tan (IG: @gozde.aral.ocak) harika bir kaju kremalı karnabahar çorbası. Deneyin, bayılacaksınız.

Yapılışı

Karnabahar diri haşlanır.  Su, karnabahar, kaju, tuz, karabiber Blendtec blenderin haznesine alınır.

Taze soğan ve ezilmiş sarımsak sade yağda biraz pul biberle çevrilir. Bir tatlı kaşığı kenara ayrılarak, kalanı diğer malzemelere eklenir.

Blenderin çorba ayarında, ısınana kadar çekilir.

Servis ederken, ayrılmış olan soğan-sarımsak sosu üzerine gezdirilir.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X