Maş Fasulyeli Pancar Çorbası

  • Görüntüleme
    128

Filizlendirme

Kullandığım filizlendirme kavanozu: @defyaailesi GEO – Filizlendirme Kavanozu

1/3 su bardağı maş fasulyesi
2.5 su bardağı su

Maş fasulyelerini 8 saat suda beklet.
Ardından suyunu süz ve üzerini bir bezle kapat.
8 saatte bir de yıka ve üzerini kapatarak bekletmeye devam et. (8 saatte bir yıkayamıyorsan günde en az 2 defa yıkamaya çalış)
48 saat sonra filizlenmiş fasulyelerimiz hazır.

Pancar Çorbası

1 pancar
1 soğan
2-3 sarımsak
az muskat
tuz-karabiber

Kullandığım urun: @defyaailesi Soyabella Bitki Bazlı İçecek Makinesi

Soyabella içine malzemeleri koy. “Hot” tuşuna bas. İşlem bittikten sonra 1-2 defa cold tuşuna bas.

Ya da

Tüm malzemeyi tencereye koy, üzerine suyu ekle. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 20 dk pişir. El blender’ıyla pure haline getir.

Üzeri için;

Vegan krema, krutonlar

Tarifte kullandığım iki ürün de defya ailesinden.

Her gün çorba yapılan evler ve sevgililer günü için de bence çok güzel bir hediye.

Afiyetle!”

Malzemeler

Filizlendirme

Pancar Çorbası

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X