Tarifler

Fırında Turp

Fırında sebze pişirirken bir kaç püf nokta var: - Sebzelerin doğrandıktan sonra sularını iyice kurulayın. - 1-2 yemek kaşığı patates

Devamını Oku

Brokoli Cipsi

   Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı

Devamını Oku

Mercimek Persillade

Mercimeklerinizi yıkayın ve bir gece suda bekletin. (Ben bu süreçlerde bana yardımcı olması için süzgeç kapaklı filizlendirme kavanozunu kullanıyorum. Filiz

Devamını Oku

Hazır Mercimek Çorbası

  Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar

Devamını Oku

Vegan Sebzeli Lazanya

  Yapılışı; tüm bolonez sos sebzelerini incecik kesin ya da robottan geçirin. Zeytinyağında soğan ve sarımsağı kavurun. Sebzeleri ekleyip karıştırın.

Devamını Oku

Badem Peynirli Patlıcan Sarma

  Yapılışı; Fırını 220’ fan ayarına getirin. Patlıcanları 0,5cm olacak şekilde kesin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip fırın tepsisine tek

Devamını Oku

Patates Kereviz Gratin

Patates ve kerevizleri lurch catto veya lurch mandolin kullanarak ince ince dilimleyin. Hindistan cevizi sütü, sebze suyu, soğan sarımsak ve

Devamını Oku

Glütensiz Bazlama

Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru malzemelerinize maya, karnıyarık otu karışımı

Devamını Oku

Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna

Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve maydanozlarınızı ayrı ayrı parçalamak için

Devamını Oku

Mini Tart

 Kabakları Lurch Catto Doğrayıcı ile kesin. Sarımsak, zeytinyağı, tuz, karabiberi Blendtec Blender’da homojen bir sos haline getirin. Videoda görüldüğü

Devamını Oku
X