Somon Pastırması, Kırmızı Mercimek ve Pancar Cipsi ile

  • Görüntüleme
    281

Malzemeler: Tribest Sedona Express 25 Lt. Meyve Ve Sebze Kurutma Makinesi ile özel davetlerinize harika sunumlar hazırlayabilirsiniz.

 

SOMON PASTIRMASI, KIRMIZI MERCİMEK VE PANCAR CİPS İLE

Yapılışı;
– Bir kabın içerisine bütün malzemeleri karıştırıp somon dilimlerini koyun ve bir gece buzdolabında bekletin.
– Marinasyondan çıkarttığınız somon dilimlerini ilk önce 70 derecede 2 saat sonra 55 derecede 8 saat kurutun.

 

KIRMIZI MERCİMEK CİPS

Yapılışı;
– Kırmızı mercimeği bir gece önceden ıslatın. Süzdürüp iyice yıkayın ve mutfak robotunda tuz ve zeytinyağı ekleyerek püre haline getirin.
– Bir kabın içerisinde bütün malzemeleri karıştırın.
– Sedona kurutucu’nun yapışmaz kağıtlarının üzerine yayıp önce 75 derecede 3 saat, sonra 55 derecede 12 saat kurutun.

 

PANCAR CİPS

Yapılışı;
– Haşlanmış pancarı mandolin ile 2mm kalınlığında dilimleyin.
– Sedona kurutucu’nun telleri üzerine dizin. Önce 65 derecede 4 saat, sonra 55 derecede 12 saat kurutun.

 

HAYDARİ CİPS

Yapılışı;
– Bütün malzemeleri karıştırıp Sedona kurutucu’nun yapışmaz kağıtlarının üzerine yayın.
– İlk önce 70 derecede 3 saat sonra 48 derecede 20 saat kurutun.
Afiyet olsun.

Malzemeler

Malzemeler

KIRMIZI MERCİMEK CİPS

PANCAR CİPS

HAYDARİ CİPS

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X