Tarifler

Matchalı Smoothie

[sv slug="youtube" id="8DoC2A2O30g"] Hazırlanışı Bütün malzemeyi (yukarıda yazılan sırayla)  blendera koyup pürüzsüz bir kıvama kadar karıştırıyoruz.   [sv slug="products"]

Devamını Oku

Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker

[sv slug="youtube" id="EIP4981JpAo"] Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz

Devamını Oku

Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili

[sv slug="youtube" id="JnSh_2klS0M"] Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine

Devamını Oku

Kinoalı Brokolili Kraker

[sv slug="youtube" id="mogkV8UVmts"] Hazırlanışı   Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik

Devamını Oku

Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili

[sv slug="youtube" id="_RxzN6fEJkA"] Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde

Devamını Oku

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili Kraker

[sv slug="youtube" id="kugepMwIO28"] Hazırlanışı   Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından

Devamını Oku

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu

[sv slug="youtube" id="AFkUGCYpnTY"]  Not: İsteğinize göre 4-5 gr miktarında taze zencefil ve zerdeçal da karışıma ekleyebilirsiniz.   Hazırlanışı Cold press

Devamını Oku

Zea Jerky

[sv slug="youtube" id="BQfN8YjGoDc"] Hazırlanışı: Soya sosu ve sriracha’yi bir kapta çırpma teli ile karıştırın. Hindi göğüslerin beyaz yağlı kısımlarını ucu

Devamını Oku

Limon ve Portakallı Somon Jerky

[sv slug="youtube" id="Zqx81XWcXSQ"] Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Bir

Devamını Oku

Somon Jerky

[sv slug="youtube" id="h5lHuTgFIX0"] Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Baharat

Devamını Oku
X