Patates Cipsi
[sv slug="youtube" id="ZEXON7EgtL0"] Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm
[sv slug="youtube" id="ZEXON7EgtL0"] Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm
[sv slug="youtube" id="l6vP3Dwwt5Y"] Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene
[sv slug="youtube" id="IPlLdBEa25I"] Pancarları taze kekik, sarımsak ve zencefil ile birlikte uygun boyda bir tencereye koyun ve çatalı batırdığınızda kolayca
[sv slug="youtube" id="xm0J-SJgEPQ"] Hazırlanışı : Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda iyice kurutun. Saplarından tutup yapraklarını ellerinizle gelişigüzel kibrit kutusu büyüklüğünde kopartın.
[sv slug="youtube" id="Y0-KAt7lgoc"] Hazırlanışı : Yer fıstığınız kavrulmuş ise kabuklarını soyun. Kavrulmamış ise fırınınızı 165 derece ayarlayıp, yer fıstığını tepsiye
[sv slug="youtube" id="IBMCuK1m5XE"] Hazırlanışı : Chia tohumunun üzerine 45 gr su koyun ve jöleleşmesi için bir saat bekletin. Karalahanaları yıkayıp
[sv slug="youtube" id="-necM6-OfIk"] Hazırlanışı : 25 gr chia tohumunun üzerine 75 gr su ekleyip jöle haline gelmesi için bekletin. Mantar
[sv slug="youtube" id="PS4Mvq2v7-4"] Hazırlanışı : Kabakları iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan, uzunlamasına 4 eşit parçaya bölün ve çekirdekli kısımlarını
[sv slug="youtube" id="jsBXVr8l7_M"] Hazırlanışı : Domateslerin kabuklarını soyun ve çekirdekli kısmı çıkardıktan sonra fazla suyu almak için kağıt havlu ile
[sv slug="youtube" id="XG86X_MLEjM"] Hazırlanışı : Alfalfaların köklerini makasla kesip, yıkadıktan sonra kağıt havlu üzerine alıp kurutun. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartın