- 7 Nisan 2023
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ayşe Kadaifçi
- Zorluk: Kolay
![](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-03-03-at-14.42.03.jpeg)
-
Görüntüleme253
Hazırlanışı
Suda haşladığım pancarı, piştikten sonra twister hazneye aldım ve püre haline getirdim. Pancarım pişerken de karnıyarık otu tozunu su ile hızlıca çırparak jel haline getirdim ve tüm malzemeyi bir kapta yoğurarak bir hamur elde ettim. Elde ettiğim hamuru 6 eşit parçaya ayırdım ve her birini merdane yardımıyla açarak yağsız tavada önlü arkalı pişirip, biz bezin üstüne aldım. Tavadan çıkan her tortillayı bir fırça ile yağladım. Dilerseniz pancar yerine balkabağı da kullanabilirsiniz.
Yapanlara afiyet olsun
Malzemeler
Malzemeler
Bunlar da hoşunuza gidebilir
![Buğday Çimi Suyu](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/snapinsta-2-260x286.jpg)
![Ekşi Mayalı Ekmek](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/snapinsta-260x286.jpg)
![Besleyici Kış Çorbası](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/WhatsApp-Gorsel-2024-01-15-saat-11.04.18_da93e7da-260x286.jpg)
Yorum Yap