- 29 Ocak 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme491
Hazırlanışı :
Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda iyice kurutun. Saplarından tutup yapraklarını ellerinizle gelişigüzel kibrit kutusu büyüklüğünde kopartın. Uygun boyda bir kaseye alın. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartın, 6-8 parça olacak şekilde doğrayın.
Blender’ın baharat öğütme haznesine karalahana dışındaki bütün malzemeyi koyun ve püre kıvamına gelene kadar karıştırın.
Sosu karalahanaların üstüne dökün ve salata yapar gibi karıştırın. Sedona Kurutucu özel yapışmaz kağıdının serili olduğu tepsilere yaprakları dizin.
Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 65 derecede 4 saat daha sonra 58 derecede 14 saat kurutun.
Raw food kriterlerine uygun kurutmak için:
Kurutucunuzu 65 derecede 2 saat ve 48 derecede 18 saat olarak ayarlayın.
Yorum Yap