- 8 Ağustos 2021
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Buse Aktaş
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme524
Şef diyetisyen Buse Aktaş (@birsefbirdiyetisyen) ile Defya mutfağında sizlere sağlıklı tarifler hazırladık. Buse Aktaş’ın hazırladığı Raw Vegan Karnabahar Ekmeği tarifi sizlerle. Bu sağlıklı ve vegan tarifi çok seveceksiniz.
Tüm malzemeleri Blendtec blender dan geçirin. Karışımı Sedona Kurutucu nun tepsisine tost ekmeği kalınlığında ve onun yarı büyüklüğünde olacak şekilde dökün. (Su yardımı ile elinizle şekil verebilirsiniz.) 48 derece, raw modda 12 saat kurutucu da bekletin. 5 Saatte sonra dilimleri ters çevirmeyi unutmayın.
Afiyet Olsun!
Yorum Yap