Vegan Cheddar

  • Görüntüleme
    111

🔪Hazırlanışı
-Patates, havuç ve soğanı videodaki gibi doğrayın. Üzerlerine göz kararı tuz-karabiber ve zeytinyağı ekleyip 200 derecede 30dk fırınlayın.
-Sebzeleri çıkarın ve biraz ılındıktan sonra kalan malzemelerle beraber blender’a alıp kremamsı bir kıvam alana kadar çekin. Twister kullanmıyorsanız biraz daha su eklemeniz veya ara ara durup karıştırmanız gerekebilir. Su eklediğiniz için kıvamı videodakinden sulu olursa tencereye alıp fazla suyu uçana kadar biraz tıkırdatabilirsiniz.
-Sos hazır olduktan sonra buzdolabında birkaç saat bekletin ki tadı iyice otursun.

Malzemeler

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X