Yer Elması Cipsi

  • Görüntüleme
    604

Hazırlanışı

Biberiye,sarımsak, sriracha ve elma sirkesini blenderda homojen bir kıvam alana kadar çekin. Büyük bir kaseye su ile birlikte koyup karıştırın.

Soyduğunuz yerelmalarını mandolin ile 3mm kalınlığında keser kesmez sosun içinde kalacak şekilde kabınıza koyun. Bir gece buzdolabında beklettikten sonra süzüp, Sedona Combo’nun plastik tepsisine örtüsüz olarak yer elmalarını askeri nizam dizin ve kurutmaya bırakın. Tamamiyle kuruduktan sonra yer elmaları çok küçüleceği için mutlaka bir cam kavanozda muhafaza edin.

 

Kurutma süresi ve ısısı:

65 derecede 2 saat ve 48 derecede 12 saat,

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X