Raw Yer Fıstığı Ezmesi

  • Görüntüleme
    641

Şef diyetisyen Buse Aktaş (@birsefbirdiyetisyen) ile Defya mutfağında sizlere sağlıklı tarifler hazırladık. Buse Aktaş’ın hazırladığı Raw Yerfıstığı Ezmesi Pestil tarifi sizlerle. Bu sağlıklı, vegan ve raw tarifi çok seveceksiniz.

 

Bütün malzemeleri Blendtec Twister Hazne’ye koyup pürüzsüz bir püre haline gelene kadar çekin. Sedona Kurutma tepsi örtüsüne 2-3mm kalınlığında yayın. Püreyi sürdüğünüz tabakanın kalınlığına göre süre değişecektir. Raw modunda ve 48 derecede 16 saat boyunca kurutun.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X