Glutensiz Karamelize Soğanlı Focaccia

  • Görüntüleme
    432

Kullanılacak Ürünler: Hawos Oktagon

 

Ilık su, maya, sıvı şeker ve zeytinyağınızı karıştırın ve mayanız aktifleşene kadar oda sıcaklığında 15-25 dakika bekletin.

Aktif haldeki maya karışımınızı una ekleyin ve 6 dakika kadar yoğurun. Tuz ve zeytinyağını ekleyip bir 5 dakika daha yoğurun. Yağladığınız bir cam kaseye alın. Mayalama ünitenize yerleştirin ve 60-90 dakika mayalanmaya bırakın.

Mayalanma süresinin sonunda yağladığınız fırın kabına alın ve parmaklarınız ile şekil verin. Üzerine koymak istediklerinizi ekleyin, 40 dakika daha mayalanmaya bırakın.

Fırınınızı 230 dereceye ısıtın. Sıcak fırına focaccianızı atın. Üzeri hafif kızarınca karamelize soğan ekleyin ve 5-6 dakika daha pişirmeye devam edin. Fırından çıkardığınız an zeytinyağı dökün. 15 dakika soğumaya bırakın ve servis edin.

Malzemeler

Focaccio unu için:

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X