Fasülye Humus

  • Görüntüleme
    192

Buz dışındaki tüm malzemeleri blenderınıza alın ve karıştırın. Dönmekte zorlanmaya başladığı noktada buzlarınızı ekleyin ve pürüzsüz olmasını izleyin. @blendtec twister hazne bu aşamada kenarları toplayan başlığı ile oldukça iyi bir yardımcı.

Yeşil yağ
Buz dolabımdaki kullanılmayacak otları değerlendirmede 1 numaralı yöntemim.
Otlarınızı kaynar suda 1 dakika haşladıktan sonra buzlu suda şoklayın. Bu işlem yağın rengini korumasını sağlayacak. İyice sıkıp blenderınıza alın. 1 demet için 1 kap zeytinyağı ekleyin. Bu aşamada wild side hazneçok daha iyi bir girdap yaratarak daha homojen karışmasına yardımcı oluyor. 1 dakika kadar yüksek hızda karıştırın. huninizin içerisine kahve filtresi yerleştirin ve bir kavanozun üzerine koyun. Yağ karışımınızı içine döküp sabaha kadar yavaş yavaş damlamaya bırakın. Üstte kalan yağlı ot posası da başlı başına hoş bir sos, sakın atmayın 🤓

Baharat karışımı
Susam, çörek otu, sumak, haşhaş tohumu, kavrulmuş kimyon ve rezene tohumu, kurutulmuş limon, yaprak tuz.

Malzemeler

Malzemeler

Baharat Karışımı

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X