Domatesli Havuçlu Wrap
Hazırlanışı : Domateslerin kabuklarını soyun ve çekirdekli kısmı çıkardıktan sonra fazla suyu almak için kağıt havlu ile silin. Havuçları küçük küpler halinde doğrayın. Kereviz sapının
Alfalfa Wrap
Hazırlanışı : Alfalfaların köklerini makasla kesip, yıkadıktan sonra kağıt havlu üzerine alıp kurutun. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartın ve 6-7 parça olacak şekilde doğrayın. Soğanın kabuğunu
Ispanaklı Wrap
Hazırlanışı : Chia tohumuna 180 gr su ekleyin ve jel haline gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumuna 180 gr su ekleyip, blender’ınızın baharat öğütme
Yaş Tarhana Krakeri
Hazırlanışı : Cevizlerin suyunu süzün. Kağıt havlu ile fazla suyunu alın. Soğanı soyup 6 parçaya bölün. Kekik yapraklarını saplarından ayırın. Çekirdeklerini çıkarttığınız domateslerin fazla suyunu
Evde Ne Kaldıysa Krakeri
Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Kapya ve çarliston biberlerin iç çekirdeklerini çıkartıp 8’er parçaya
Süzme Yoğurtlu Kraker
Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu üzerine 35 gr su ilave ederek blender’ınızın
Çeri Domatesli Kraker
Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Blender’ınızın baharat öğütme haznesine keten tohumunu 35 gr suyla
Kajulu Karalahana Krakeri
Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları mutlaka salata kurutucunuzda kurutun ve ince şeritler halinde kıyın. Sonra
Yaz Bahçesi Krakeri
Hazırlanışı : Çiya tohumuna 210 gr su ekleyin, jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu blender’ınızın baharat öğütme haznesine koyun ve 210 gr su ilave
Çörek Otlu Yeşil Kraker
Hazırlanışı : Ay çekirdeğini bir gece öncesinden suya koyun. Kullanacağınız zaman suyu süzün. Keten tohumunu, üzerine 90 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat öğütme haznesinde