Blender (77)

Sarımsaksız Soğansız Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.Domateslerin kabuklarını soyun ve 4 eşit parçaya böldükten

Kalamata Kraker

  • 0 / 5

Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla tuzu çıksın diye suda bıraktık. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartıp, 6

Yeşil Tapas Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Enginarı dörde bölün. Kabağın çekirdekli

BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun bulduk, ancak dilerseniz ikinci denemenizde bu oranı yükseltebilirsiniz.

B’Ananas Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun. Ananası, iri parçalar halinde kesin ve

Karakterli Erik Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha az tatlı; baharatlarla aroması zenginleştirilmiş olduğu için kullanım alanı farklılık

Tarhunlu Armut Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp 4 eşit parçaya bölün. Kaynayan suyunuza bir dilim limon ile

X