Dynapro (63)

Uzun Süre Tok Tutan Ketojenik Humus ve Kabak

  • 0 / 5

Beslenme Koçu Çılga Turan ile Defya mutfağında sizlere ketojenik humus ve kabak cipsi tarifi hazırladık. Çılga Turan’ın, Sedona Supreme Kurutucu, Dynapro Vakumlu Blender ve Lurch

Cheddarımsı

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den laktozsuz, vegan ve akışkan harika bir cheddar peyniri alternatifi.   Hazırlanışı Havuç ve kaju, 1 litre suda yumuşayana kadar pişirilir. Suyun bitmemesi

Renkli Üç Dondurma

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den farklı aroma ve renklerde, şeker içermeyen üç dondurma tarifi. Çok seveceksiniz.   Hazırlanışı Malzemeler önce düşük hızda parçalarına ayrılıp, sonra hız artırılarak

,

Tohum Tako

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den evinizde hazırlayabileceğiniz sağlıklı tako tarifi. Çok seveceksiniz.   Hazırlanışı Dynapro blenderde tüm malzemeler tok bir hamur elde edene kadar karıştırılır. İki pişirme

,

Antep Fıstıklı Maş Fasulye Humusu

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den sağlıklı antep fıstıklı maş fasulye humusu tarifini çok seveceksiniz.   Hazırlanışı Tüm malzemeleri Dynapro Blenderden pürüzsüz olana kadar geçiriyoruz. (Ortalama 1,5 dk)

,

Rawnola Smoothie Bowl

  • 0 / 5

Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda ezme haline getirin. Jel kıvamına

Raw Glutensiz Ekmek

  • 0 / 5

  Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son suda beklettiğiniz ve jel kıvamına gelen keten tohumunu

Pizza Kraker

  • 0 / 5

Yapılışı Keten tohumu ve çiyayı jelleştirin. Soğan, biber ve baharatları blenderda çekin, çekirdekleri ve jelleşmiş tohumları ekleyip tekrar çekin. Dehidratör için teflon kağıda serin. Sedona

Fesleğenli Vegan Krem Peynir

  • 0 / 5

Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırıyoruz. Bu

Közbiberli Vegan Krem Peynir

  • 0 / 5

Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırıyoruz. Bu

X