Dynapro (63)

Kinoalı Brokolili Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi

Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili

  • 0 / 5

Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, keten tohumunu,

Pancar Tozu

  • 0 / 5

Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin. Önce 65 derecede 2 saat

Maş Fasulyesi Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle maş fasulyeleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın

Yeşil Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle yeşil mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın

Nohut Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle nohutları yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın serin

Kabuklu Kırmızı Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle kırmızı mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın

Ege Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üzerine 105 gr su koyarak jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Kaju ve suyu blenderınızın baharat öğütme haznesinde karıştırın, posasıyla

Çikolatasever Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Hurmaların suyunu süzüp, çekirdeklerini çıkartın. Muzun kabuğunu soyup diğer

X