Kinoalı Brokolili Kraker

  • Görüntüleme
    436

Hazırlanışı

 

Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi blenderda homojen bir kıvama gelene kadar karıştırın. Karışımı kinoalı karışıma ekleyip iyice birbirine yedirin ve Sedona kurutucunun özel kağıdının serili olduğu 2 tepsiye yayın. Bıçağın tersiyle karışımları karelere ayırın.

 

Kurutma derecesi ve süresi:

Önce 65 derecede 2 saat daha sonra 48 derecede 12 saat kurutun.

Kurutma aşamasının 6. saatinde krakerleri yapışmaz kağıdı sermediğiniz bir tepsiye ters düz edin.

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X