Kurutucu (48)

Raw Badem Kurabiye

  • 0 / 5

Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de 14 saate ayarlayın. İlk 6

Vegan Cheese Cracker

  • 0 / 5

Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14

Pizza Kraker

  • 0 / 5

Yapılışı Keten tohumu ve çiyayı jelleştirin. Soğan, biber ve baharatları blenderda çekin, çekirdekleri ve jelleşmiş tohumları ekleyip tekrar çekin. Dehidratör için teflon kağıda serin. Sedona

Havuçlu ve Elmalı Atıştırmalık

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce elma ve havuçların suyunu sıkın ve posasını bir kaba ayırın. Blenderınıza sıktığınız suyu koyun ve üzerine fındık, kaju, ceviz, incir, hurma, keten tohumu,

Yer Elması Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı Biberiye,sarımsak, sriracha ve elma sirkesini blenderda homojen bir kıvam alana kadar çekin. Büyük bir kaseye su ile birlikte koyup karıştırın. Soyduğunuz yerelmalarını mandolin ile

Granola

  • 0 / 5

Hazırlanışı Cevizi, fındığı ve bademi büyük parçalar halinde kalacak şekilde blenderınızdan 3-4 saniyeliğine geçirin. Bir kaba alın. Kabak ve ayçekirdeklerini ister bütün parçalar halinde ister

Pancar Tozu

  • 0 / 5

Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin. Önce 65 derecede 2 saat

Domates Tozu

  • 0 / 5

Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra çekirdekli kısımlarını çıkartıp kuru bir

Patates Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm inceliğinde kesilmesi. Eşit inceliği tutturmak için mandolin ya

Mısır Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Mısırları koçanlarının üst yapraklarını soyduktan sonra

X