Mayalama Makinesi (6)

Ekşi Mayalı Ekmek

  • 0 / 5

Ön maya için: 25g ekşi maya başlangıcı 50g un 50g su Hamur Malzemeleri: 350g Buğday unu 150g Tam Buğday unu 350g su 100g ön

Pancar Spagetti

  • 0 / 5

Malzemeler ; 2 adet büyük boy pancar Zeytinyağı 1 diş sarımsak 🧄 Tuz , karabiber 🥣Üzeri için ; 2-3 yemek kaşığı sarımsaklı veya sade

Pırasalı Esmer Glutensiz Ekmek

  • 0 / 5

🪄Ben ön maya kullandım ; akşamdan hazırladım , Vaktiniz yoksa aynı gün de 1 paket kuru maya ile yapabilirsiniz. 🫗Tüm ölçüleri aynı bardakla yaptım.

Soya Sütü Yoğurdu

  • 0 / 5

Soya Sütü ve Yoğurdu Vegan süt ürünü muadillerinin içindeki koruyucular, nişastalar, kıvam ve renk vericiler beni bu ürünlerden oldukça soğutuyor. Kajudan yapılan yoğurtlarsa

Yumuşak Ekmek

  • 0 / 5

Mayalama makinesini 27°C’ye ayarlayın ve su tepsisini ısıtma plakasının ortasına yerleştirin. Tepsiye ¼ bardak (60 ml) su dökün ve rafı tepsinin üzerine koyun. Orta

Domatesli Focaccia

  • 0 / 5

Mayalama Cihazını kurun, su tepsisini yarıya kadar suyla doldurun ve sıcaklığı 24°C’ye ayarlayın. Büyük bir kapta, başlangıç malzemelerini iyice karışıp pürüzsüz hale gelinceye kadar

X