Ekşi Mayalı Ekmek
Ön maya için: 25g ekşi maya başlangıcı 50g un 50g su Hamur Malzemeleri: 350g Buğday unu 150g Tam Buğday unu 350g su 100g ön
Pancar Spagetti
Malzemeler ; 2 adet büyük boy pancar Zeytinyağı 1 diş sarımsak 🧄 Tuz , karabiber 🥣Üzeri için ; 2-3 yemek kaşığı sarımsaklı veya sade
Pırasalı Esmer Glutensiz Ekmek
🪄Ben ön maya kullandım ; akşamdan hazırladım , Vaktiniz yoksa aynı gün de 1 paket kuru maya ile yapabilirsiniz. 🫗Tüm ölçüleri aynı bardakla yaptım.
Soya Sütü Yoğurdu
Soya Sütü ve Yoğurdu Vegan süt ürünü muadillerinin içindeki koruyucular, nişastalar, kıvam ve renk vericiler beni bu ürünlerden oldukça soğutuyor. Kajudan yapılan yoğurtlarsa
Yumuşak Ekmek
Mayalama makinesini 27°C’ye ayarlayın ve su tepsisini ısıtma plakasının ortasına yerleştirin. Tepsiye ¼ bardak (60 ml) su dökün ve rafı tepsinin üzerine koyun. Orta
Domatesli Focaccia
Mayalama Cihazını kurun, su tepsisini yarıya kadar suyla doldurun ve sıcaklığı 24°C’ye ayarlayın. Büyük bir kapta, başlangıç