Yonanas (9)

Dondurmalı Izgara Şeftali

  • 0 / 5

 🔪Hazırlanışı -Orta sertlikte bir şeftaliyi ikiye kesip çekirdeğini çıkarın. -Şerbet kıvamındaki sosu bir kapta hazırlayıp, şeftalinin her yerine sürün ve 15dk içinde bekletin. Tabağa

Domates Konserve

  • 0 / 5

 1)Konserve yapımı için kuru madde oranı yüksek olan yumru uzun domatesleri tercih edin. Güzelce yıkayın. 2)Konserve yapacağınız cam kavanozları ve kapakları kaynamış su ile

Rafine Şekersiz Muz ve Karadutlu Dondurma

  • 0 / 5

 Yapılışı Olgun muzun kabuklarını soyalım. 2 ya da 3 parçaya böldükten sonra donduracağımız kaba koyalım. Dondurucuda iyice donana kadar bekletelim. Siyah dutların sap kısımlarını

Kavun Sorbe

  • 0 / 5

 Yapılışı   Öncelikle kavunu yıkayalım. Kavunun çekirdekli kısmını çıkaralım. Kavunu içini çıkaralım. Muzun kabuklarını soyup dilimleyelim. Dondurucuya kaldıralım. Donuktan sonra dolaptan çıkarıp 5-8 dk

Kakaolu Yaban Mersinli Dondurma

  • 0 / 5

 Tüm malzemeleri pürüzsüz olana kadar karıştırın. Tercihen esnek silikon kalıplarda bir gece dondurun. Ertesi gün minik buz parmaklarınız olacak, ama o doku bana istediğim

Rafine Şekersiz Muz ve Karadutlu Dondurma

  • 0 / 5

 Rafine Şekersiz Muz ve Karadutlu Dondurma   Yapılışı Olgun muzun kabuklarını soyalım. 2 ya da 3 parçaya böldükten sonra donduracağımız kaba koyalım. Dondurucuda iyice

Muzlu Naneli Çikolatalı Sorbe

  • 0 / 5

   Yapılışı: 2 adet muzu Yonanas’ın meyve besleme borusuna atınız. 15g naneli çikolatayı da ekleyiniz. Kalan malzemeleri dönüşümlü olarak ekleyiniz.

Karışık Orman Meyveli Sorbe

  • 0 / 5

   Yapılışı: 2 adet muzu Yonanas’ın meyve besleme borusuna atalım. 1/3 kâse donmuş karışık kırmızı orman meyvesini ekleyelim. Kalan malzemeleri dönüşümlü olarak ekleyelim.

Şeftalili Sorbe

  • 0 / 5

  Yapılışı: Muzu ikiye ayıralım ve şeftaliyi dilimleyip buzlukta tamamen donduralım. Daha sonra malzemeleri Yonanas’a aktaralım.

X