Recipe Search Page

Hipster Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için

Konken Partisi Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Chia tohumunun üstüne 75 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için bir saat bekletin. Kajunun,

Maç Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Yemişlerin suyunu süzüp kurumaları için kağıt havlunun üzerinde bekletin. Maydanozu ince ince kıyın. Kuru yemişleri,

Ege Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üzerine 105 gr su koyarak jöle kıvamını alması için 1 saat

Çikolatasever Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat

Akıllı Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Bir gece boyunca suda beklettiğiniz bademlerin kabuğunu soyun ve 85 gr su ile

Kahvaltı Bar

  • 0 / 5

Bu tarifi hazırlayıp bir gece buzdolabında beklettikten sonra kurutmaya alıyoruz. Kuru üzümleri yıkayın ve uygun

Superfood Bar

  • 0 / 5

Blender’ınızın orta boy haznesine bir gece önceden suda beklettiğiniz bademleri, kabuklarını soyarak koyun. 50 gr

Patates Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin

Mısır Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle

X