- 28 Mart 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
![](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2021/06/Kumkuat-ve-pancarli-ayva-pestili.jpg)
-
Görüntüleme557
Hazırlanışı
Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın.
Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın.
Karışımı Sedona kurutucunun özel kağıdının serili olduğu 2 tepsiye yayın. Bıçağın tersiyle karışımları karelere ayırın.
Kurutma derecesi ve süresi:
Önce 58 derecede 2 saat 48 derecede 16 saat pestilleri kurutun.
8-10 saat sonra yine yapışmaz kağıt serili tepsilere ters yüz edin.
Malzemeler
Bunlar da hoşunuza gidebilir
![Buğday Çimi Suyu](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/snapinsta-2-260x286.jpg)
![Ekşi Mayalı Ekmek](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/snapinsta-260x286.jpg)
![Besleyici Kış Çorbası](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/WhatsApp-Gorsel-2024-01-15-saat-11.04.18_da93e7da-260x286.jpg)
Yorum Yap