Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili

  • Görüntüleme
    42

Hazırlanışı

Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın.

Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın.

Karışımı Sedona kurutucunun özel kağıdının serili olduğu 2 tepsiye yayın. Bıçağın tersiyle karışımları karelere ayırın.

Kurutma derecesi ve süresi:

Önce 58 derecede 2 saat 48 derecede 16 saat pestilleri kurutun.

8-10 saat sonra yine yapışmaz kağıt serili tepsilere  ters yüz edin.

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X