Recipes With Sidebar

Pancarlı Tortilla

  • 0 / 5

   Hazırlanışı Suda haşladığım pancarı, piştikten sonra twister hazneye aldım ve püre haline getirdim. Pancarım pişerken de karnıyarık otu

,

Balkabaklı ve Tatlı Patatesli İtalyan Omleti

  • 0 / 5

   Yapılışı; Nohut ununu ve diğer malzemeleri bir kasede pürüzsüz olana kadar karıştırın. Yarım saat oda sıcaklığında dinlendirin. Tercihen

Elma Suyuyla Pişmiş Ayva Tatlısı

  • 0 / 5

 Elma Suyu ile Pişmiş Ayva Tatlısı Yapılışı; Ayvaları alacak kadar büyük bir kaseye su doldurun ve içine 1 limonun

Nohut Peyniri

  • 0 / 5

   Nohut unu, 1,5 kap su, besin mayası ve tuzunuzu pürüzsüz olana kadar blenderda karıştırın. Kalan 1,5 kap suyu

Yılbaşı Keki

  • 0 / 5

Yaş malzemeleri blenderınızda krema kıvamına gelen kadar çekin. Baska bir kapta karıştırdığınız kuru malzemeler ile blenderın “nabız” ayarında kontrollü olarak

Fırında Turp

  • 0 / 5

Fırında sebze pişirirken bir kaç püf nokta var: – Sebzelerin doğrandıktan sonra sularını iyice kurulayın. – 1-2 yemek kaşığı patates

Brokoli Cipsi

  • 0 / 5

   Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı

Mercimek Persillade

  • 0 / 5

Mercimeklerinizi yıkayın ve bir gece suda bekletin. (Ben bu süreçlerde bana yardımcı olması için süzgeç kapaklı filizlendirme kavanozunu kullanıyorum. Filiz

Hazır Mercimek Çorbası

  • 0 / 5

  Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar

Vegan Sebzeli Lazanya

  • 0 / 5

  Yapılışı; tüm bolonez sos sebzelerini incecik kesin ya da robottan geçirin. Zeytinyağında soğan ve sarımsağı kavurun. Sebzeleri ekleyip karıştırın.