- 7 Nisan 2023
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay

-
Görüntüleme436
Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar su ekleyin. Havuçlar piştiğinde hazırsınız demektir. Karışımınızı ezin, ve dehidratör tepsinize yayın. 55-65 der4ece aralığında 1 gece kurutun. Ertesi gün cips gibi olduğunu göreceksiniz. Bu haliyle de şahane =)
Kuruyan karışımınızı blendera alın, içerisine nişasta ve kalan malzemeleri ekleyin. Kendi favori baharatlarınız için de doğru zaman…
Kavanozlayın ve 6-7 ay iç rahatlığı ile rafınızda saklayın.
2 kap suya 3 yemek kaşığı ekleyip kaynadıktan sonra 3 dakika pişirin. Üzerine limon, yağ… hazırız
Malzemeler
Malzemeler
Bunlar da hoşunuza gidebilir



Yorum Yap