Ananaslı Filizlendirilmiş Maş Fasulyesi Salatası
Bütünsel Beslenme Danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın (IG: @ozlemledoyasiyayasamak) hazırladığı Alfalfa Filizli Smoothie sizlerle. Bu lezzetli tarifi çok seveceksiniz. Hazırlanışı Salata için gerekli malzemeleri derin bir
Filizlendirilmiş Alfalfa (Yonca) Filizli Smoothie
Bütünsel Beslenme Danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın (IG: @ozlemledoyasiyayasamak) hazırladığı Filizlendirilmiş Maş Fasulyesi Salatası Tarifi sizlerle. Bu lezzetli tarifi çok seveceksiniz. Hazırlanışı Tüm malzemeleri blenderden geçirin.
Cheddarımsı
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den laktozsuz, vegan ve akışkan harika bir cheddar peyniri alternatifi. Hazırlanışı Havuç ve kaju, 1 litre suda yumuşayana kadar pişirilir. Suyun bitmemesi
Renkli Üç Dondurma
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den farklı aroma ve renklerde, şeker içermeyen üç dondurma tarifi. Çok seveceksiniz. Hazırlanışı Malzemeler önce düşük hızda parçalarına ayrılıp, sonra hız artırılarak
Tohum Tako
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den evinizde hazırlayabileceğiniz sağlıklı tako tarifi. Çok seveceksiniz. Hazırlanışı Dynapro blenderde tüm malzemeler tok bir hamur elde edene kadar karıştırılır. İki pişirme
Antep Fıstıklı Maş Fasulye Humusu
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den sağlıklı antep fıstıklı maş fasulye humusu tarifini çok seveceksiniz. Hazırlanışı Tüm malzemeleri Dynapro Blenderden pürüzsüz olana kadar geçiriyoruz. (Ortalama 1,5 dk)
Vegan Sıcak Çikolata
Fonksiyonel tıp sağlık koçu Gözde Aral Ocak’ın (IG: @gozde.aral.ocak) tarifi ile vegan sıcak çikolata. Çok seveceksiniz. Yapılışı Fındık ve su Blendtec blenderde birlikte çekilir. Temiz
Raw Havuç Çorbası
Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu Gözde Aral Ocak’ın (IG: @gozde.aral.ocak) sizler için tarif ettiği raw havuç çorbasını deneyin, çok seveceksiniz. Yapılışı Tüm malzemeler Blendtec blendere
Ev Yapımı Snickers
Evde kolayca hazırlayabileceğiniz sağlıklı Snickers, Ayşe Kadaifçi tarafından hazırlandı. Bu tarifi mutlaka deneyin. Yapılışı Alt taban için, hindistan cevizi unu hariç tüm malzeme Blendtec625 blenderden