Az Malzemeli ve Lezzetli Ispanaklı Socca Krep Nasıl Yapılır?

  • Görüntüleme
    376

Sağlıklı tariflerde bu hafta az malzeme ile hazırlanabilen lezzetli bir Ispanaklı Krep sizleri bekliyor! Ceyda Artun, Defya mutfağında sizler için Tribest Slow Star ve Hawos Oktagon, Blendtec Designer 650 kullanarak sağlıklı Ispanaklı socca krep, köz kırmızı biber ve zerdeçallı kaju krem peynir tarifi hazırladı. Bu sağlıklı yemek tarifimizi çok beğeneceksiniz.

Krep Hazırlanışı: Nohutlarınızı Hawos kullanarak 2. Ayarda öğütün ve bir kez elekten geçirin. 1/2 kg ıspanağı slow star juicer kullanarak sıkın. Yapmış olduğunuz nohut unu ve kalan malzemeler ile çırpın. 30 dakika dinlenmeye bırakın. Dinlenme süresi sonunda bir kez daha karıştırın. 1/2 çay kaşığı zeytinyağı ısıttığınız krep tavanıza ince bir katman oluşturacak kadar dökün. Üzerinde kabarcıklar oluşmaya başlayınca diğer yüzünü çevirin. Bu işlemi tüm krep karışımınız bitene kadar tekrarlayın.

Zerdeçallı Kaju Krem Hazırlanışı: Tüm malzemeleri blendtec twister hazne kullanarak pürüzsüz hale gelene kadar çevirin.

Bir araya getirme: Açık haldeki krepinizin yarısına zerdeçallı kaju krem peynirinizi yayın. Üzerine közlenmiş kırmızı biber dilimlerinizi yerleştirin ve krepi yarıya katlayarak servis edin.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

Krep Malzemeleri

Zerdeçallı Kaju Krem

Köz biber

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X