B’Ananas Pestili

  • Görüntüleme
    40

Hazırlanışı

Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun.
Ananası, iri parçalar halinde kesin ve 4 dakika boyunca haşlayıp bol buzlu suyla şoklayın. Fazla suyu aldıktan sonra tarttığınızda 327gr kadar gelmeli. Bizim 1 adet muzumuz da 175gr geldi; ananas ve muzu blender’ın haznesine koyduktan sonra ağırlıklarının %10’u kadar yani 50gr bal ekleyip homojen bir kıvama gelene kadar karıştırın.

Kadifemsi bir kıvam için süzgeçten geçirin. Tepsiye, Sedona Combo’nun özel kurutma kağıdına, kenarlardan pay bırakarak 1/2cm kalınlığında yayıp kurutucuya koyun.

Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 65 derecede 2 saat sonra 58 derecede 14 saat

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X