- 30 Aralık 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ebru Dündar
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme659
Yapılışı
Krakerleri Hazırlamak için:
Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve dehidratör tepsisine konulmuş yapışmaz kağıtların üzerine bir spatula yardımıyla yayılır.
65 derecede 2 saat, 45 derecede yaklaşık 18 saat (ya da kuruyana dek) kurutulur. Kurumanın yaklaşık yarısında kraker bütün olarak ters çevrilir ve kağıt çıkartılır.
Kuruyan krakerler hava almayacak bir kavanozda uzun süre tazeliğini korur. Tek başına yenebileceği gibi pesto sos ya da çiğ kaju ile yapılacak değişik pek çok sos ile çok uyumlu olacaktır.
Pesto Sosu hazırlamak için:
Tüm malzemeler, krema kıvamına gelinceye dek blenderde çekilir ve kapaklı bir cam kavanozda buzdolabında saklanır. Kraker, salata, sandviç ve makarnaya oldukça yakışır.
Yorum Yap