- 14 Mart 2022
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme503
Kullanılan Ürünler: Lurch mandolin
Elmalarınızı Lurch mandolin kullanarak dilimleyin. Üzerlerine limon sıkın ve oksitlenmesini durdurun. Milföy hamurunuzu 1/2 cm kalınlığında 4 cm eninde ve 10 cm boyunda kesin. Boyu 1 buçuk katına çıkacak şekilde merdane ile açın. Arasına marmelat sürün ve elma dilimlerinizi yerleştirin. Elma dilimlerinin üzerine hindistan cevizi şekeri gezdirin. Hamuru alttan elmaların üzerine katlayın ve bir çiçek motifi elde etmek üzere rulo olarak sarın. Çiçeklerinizi yağladığınız muffin kalıplarına yerleştirin. 180 derece ısıttığınız fırında 15-20 dakika kadar pişirin.
Afiyet olsun!
Yorum Yap