Glutensiz Çıtır Tavuk

  • Görüntüleme
    70

Kaplama hamuru:
Ekşi maya ve sodayı karıştırın.
Gözleme altıma kıvamı açınca kurutttuğunuz tavuk parçalarını
Önce una, sonra ekşi maya sonra baharatlı kinoa cipsinin içine batırıp,

Derin yağda (Zeytinyağında)ya da fırında kızartın.

Şefin notu:
– [ ] Baharatlı acı sos ve baharatlı mayonez ile servis edin.👩🏻‍🍳
Acı sos ya da ketçapA tine aynı özel baharat karışımını ekleyin.

Ve afiyetle yiyin.

Daha önce hiç böyle bir tavuk tarifi yemediniz.

Not:
İsteyenler önceden haşlanmış, hindi kanat ile de yapabilir. Hindi kanadı sert olduğun için önden bir miktar haşlayıp, yumuşatın🦃

Malzemeler

Çıtır Tavuk Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X