Hızlı ve Pratik Baharatlı Sebze Tozu Nasıl Yapılır?

  • Görüntüleme
    435

 

Ceyda Artun, Defya mutfağında sizler için Sedona Supreme Kurutucu ve Lurch Tambur Rende ile Baharatlı Sebze Tozunu hazırladı. Bu hızlı ve pratik hazırlanabilen yemeklerinize lezzet katacak baharatlı sebze tozuna bayılacaksınız!

Hazırlanışı: Havuç ve kerevizi Lurch rende kullanarak rende haline getirin ve Sedona kurutucu tepsisine dizin. Soğan, rezene, mantar ve pırasaları ince dilimler halinde tepsilere dizin. Sarımsakları bıçağınız ile ezin ve kabuklarını soyarak tepsiye dizin. Aromatikleri birbirinin üstüne gelmeyecek şekilde tepsiye dizin, 65 derecede 8-10 saat kurutun. Karanfil, karabiber ve tuz ekleyerek Blendtec Wild Side hazne kullanarak en son hızda çevirin. Kavanozlayın ve saklayın.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X