Karabuğdaylı Granola

  • Görüntüleme
    65


Merve Çisem Şişman (IG: granolasm) tarafından geliştirilen Karabuğday Granola tarifini mutlaka denemelisiniz!

Yapılışı

Karabuğdayları 2 gün suda bekletip aktive edin. Mümkünse çimlendirin. Kuru malzemelerin hepsini bir kaba alın. Önce sıvıları, son olarak da karabuğdayı ekleyin. Hepsini birbiriyle iyice harmanlayın. Silipadın üstüne granolanızı mümkün olduğunca ince yayın. Sedona Supreme‘de 60 derecede 5 saat ön kurutma, ardından 58 derecede 10 saat çiğ pişirme yapın. Gün kurusu kayısıyı granolayı kurutucudan çıkardıktan sonra üzerini süslemek için kullanabilirsiniz.

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X