Tuzlu Granola
Komo flic floc ezme cihazından geçirerek ezme haline getirdim. Kuru malzemeler ile karıştırdım, yaş malzemelerimi ayrı bir yerde karıştırıp ekledim. 160 derece fırında, ara
Besleyici ve Lezzetli Karabuğday Granola Nasıl Yapılır?
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere besin deposu bir karabuğday granola hazırladık Ceyda Artun’un Geo Filizlendirme Rafları, Blendtec Designer 650s, Blendtec Twister Hazne, Sedona Supreme
Portakal Karabuğday Granola
Ebru Zeynep Altay @ebrununsagliklidunyasi ‘nın Defya mutfağında hazırladığı sağlıklı Portakallı Karabuğday Granola tarifi sizlerle.Bu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Tüm kuruyemişleri 1 gece önceden suda
Havuçlu Granola
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Havuçlu granola tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Hazırlanışı: Öncelikle kabuğunu soyduğumuz 1 orta boy
Karabuğdaylı Granola
Merve Çisem Şişman (IG: granolasm) tarafından geliştirilen Karabuğday Granola tarifini mutlaka denemelisiniz! Yapılışı Karabuğdayları 2 gün suda bekletip aktive edin. Mümkünse çimlendirin. Kuru malzemelerin hepsini
Portakallı Zencefilli Granola ve Badem İçecekli
Yapılışı Granola hazırlanışı: Bademler, erikler ve portakal küçük küçük doğranır. Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Dehidratör tepsisi üzerindeki yapışmaz kağıda gevşek şekilde yayılır. 45 derecede
Rawnola Smoothie Bowl
Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda ezme haline getirin. Jel kıvamına
Filizlendirilmiş Karabuğday Granola
Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri kasede karıştıp dehidratör tepsisine dökün. Sedona kurutucuyu 62