Mini Tart

  • Görüntüleme
    303

Kabakları Lurch Catto Doğrayıcı ile kesin.
Sarımsak, zeytinyağı, tuz, karabiberi Blendtec Blender’da homojen bir sos haline getirin.
Videoda görüldüğü gibi kabak ruloları yapın.
Hamurunuzu yağladığınız tart kalıplarına yerleştirin. İçlerine kabak rulolarınızı yerleştirin.
Üzerlerine taze kekik, taze biberiye, zeytinyağı, tuz karabiber ve sosun kalanını ekleyin. 180
derece ısıttığınız fırında 20-25 dakika kadar pişirin.
Kuru malzemelerinizi karıştırın. Soğuk haldeki yağınızı küp küp doğrayın ve karıştırırken kuru
karışıma ekleyin. Karıştırmaya devam ederken yavaş yavaş aquafaba ekleyin. Gerekirse
anlayarak açın, katlayın tekrar açın ve bu işlemi 3 defa tekrarladıktan sonra buzdolabına alıp bir
gece bekletin (veya en az 1 saat)

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X