Pazılı Limon Kabuklu Mercimek Çorbası
[sv slug="youtube" id="z0_4alAaXAA"] Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu ya da
[sv slug="youtube" id="z0_4alAaXAA"] Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu ya da
[sv slug="youtube" id="6hLdswnrY78"] Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp
[sv slug="youtube" id="XzcaK0bZM6w"] Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son
[sv slug="youtube" id="OLEZ7TU-5BA"] Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm malzemelerle birlikte
[sv slug="youtube" id="MXp9FtT3ysQ"] Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale
[sv slug="youtube" id="GgPxh4StVus"] Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri
[sv slug="youtube" id="n3mW_c2EYsY"] Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat-
[sv slug="youtube" id="uqQG0PYY-sc"] Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender'dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona
[sv slug="youtube" id="EtV4QX5uggM"] Yapılışı Keten tohumu ve çiyayı jelleştirin. Soğan, biber ve baharatları blenderda çekin, çekirdekleri ve jelleşmiş tohumları ekleyip
[sv slug="youtube" id="_piXSlcdxJ4"] Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri