Tarifler

Karakterli Erik Pestili

[sv slug="youtube" id="9iqMm3qcq_8"] Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha az tatlı;

Devamını Oku

Tarhunlu Armut Pestili

[sv slug="youtube" id="X_1MJ0oZzpU"] Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp 4 eşit

Devamını Oku

Cezeryemsi Pestil

[sv slug="youtube" id="SFSAnrOAjzI"] Hazırlanışı: Havuçları soyup 1,5cm kalınlığında kesin, kaynayan suya atıp, zamanlayıcınızı 10 dakikaya kurun; 10. dakikada havuçlara çekirdeklerini

Devamını Oku

Şeftali Pestili

[sv slug="youtube" id="cCMKyNvEMuY"] Bu miktarda şeftaliyi 2 tepsiye yaymak gerekecek, dolayısıyla bir tepsiyi isterseniz tarçın veya sevdiğiniz bir baharat ile

Devamını Oku
X