Sebze Bolonez
Malzemeler 🔅1 adet kabak 🔅1 adet havuç 🔅1 adet tatlı patates Bolonez iç ; 🔅1 adet soğan 🔅3 diş
Malzemeler 🔅1 adet kabak 🔅1 adet havuç 🔅1 adet tatlı patates Bolonez iç ; 🔅1 adet soğan 🔅3 diş
Filizlendirme Kullandığım filizlendirme kavanozu: @defyaailesi GEO - Filizlendirme Kavanozu 1/3 su bardağı maş fasulyesi 2.5 su bardağı su Maş
Yapılışı: İstediğim tüm malzemelerle mesela brokoli mesela ıspanak mesela balkabağı ile istediğim çeşit mücver yapabiliriz. 👩🏻🍳 Hele ki bir
Buz dışındaki tüm malzemeleri blenderınıza alın ve karıştırın. Dönmekte zorlanmaya başladığı noktada buzlarınızı ekleyin ve pürüzsüz olmasını izleyin. @blendtec
Karabuğday ve kinoamı flic floc ezme cihazında ezdim. Lurch muesli maker kullanarak homojen hale getirene kadar karıştırdım ve kapla
Hazırladığınız domates suyu karışımından 300 ml, 1 yk vegan worchestershire, 3-5 damla tobasco, tuz, karabiber, yeşil limon suyu, 1-2
Bezelyeleri 5-6 dakika haşlayın ve buzlu suda şoklayın. Kabakları Lurch mandolinin en ince dilimleyicisinde dilimleyip hafif tuzla ovup beklemeye
Sebze suyu: Soğuk sıkım meyve sıkacağınızda tüm sebze ve meyvelerinizi sıkın. Ben @defyaailesi @tribestlife slowstar juicer kullanıyorum. Hem sıkımı
Maceramız kuru maş fasülyeleri ile başlıyor. Onları sadece yıkıyoruz. Fresh life ımızı da güzelce sıcak su ile yıkıyoruz. Filizlendirmede
Mayalama makinesini 27°C'ye ayarlayın ve su tepsisini ısıtma plakasının ortasına yerleştirin. Tepsiye ¼ bardak (60 ml) su dökün ve