- 11 Aralık 2023
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme310
Bezelyeleri 5-6 dakika haşlayın ve buzlu suda şoklayın. Kabakları Lurch mandolinin en ince dilimleyicisinde dilimleyip hafif tuzla ovup beklemeye alın. Kalan tüm sebzeleri mandolinde eşik kalınlıkta ışık hızında doğrayın. Otlar için bıçağınızı veya varsa Lurch muesli makerı kullanın.
Tüm malzemeleri @tribestlife personal blenderınıza alın. Pürüzsüz olana kadar karıştırın.
Tüm malzemeleri büyük bir kasede bir araya getirin. Üzerine yeşili tamamlamak için biraz da kabak çekirdeği serpebilirsiniz. işler daha yeşil ilerleyemezdi, gururla salatanızı yiyip kendinizi yaza hazır hissedebilirsiniz. 😎
Yorum Yap