Pancar Cipsi

  • Görüntüleme
    640

Pancarları taze kekik, sarımsak ve zencefil ile birlikte uygun boyda bir tencereye koyun ve çatalı batırdığınızda kolayca içine saplanabilecek kıvama gelene kadar haşlayın. Soğumaları için bol buzlu su dolu bir kaseye alın ve pancarlar soğur soğumaz kağıt havlu ile fazla suyu alın. 75 gr kajuyu blender’ınızın baharat öğütme haznesine 12 gr zeytinyağı ile birlikte koyun ve diş macunu kıvamını alana kadar çekin.

Blender’ınızın orta boy haznesine pancarları, kaju kremasını ve tuzu ekleyin. Hepsi birden pürüzsüz bir kıvam alana dek karıştırın. Daha sonra 2 tepsiye kendi özel yapışmaz kağıdının üzerinde
3 mm kalınlığında, kenarlardan pay bırakarak yayın.

Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 65 derecede 4 saat daha sonra 55 derecede 12 saat kurutun.

Raw food kriterlerine uygun kurutmak için:
Kurutucunuzu 65 derecede 2 saat ve 48 derecede 16 saat olarak ayarlayın.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X