- 14 Mart 2022
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme626
Kullanılan Ürünler:
Lurch Yaprak ve Sebze Doğrayıcısı Catto
6 adet patatesi Lurch Yaprak ve Sebze Doğrayıcısı Catto kullanarak ince hale getirin. Kalan malzemeleri blendtech wildside hazne kullanarak karıştırın. Patatesleri ince bir kat halinde kek kalıbınıza dizin ve aralara sosunuzdan sürün. Bunu 15-20 kat patatesiniz olacak kadar yapın. Üzerini alüminyum folyo ile kapatın ve ağırlık koyun. 175 derece ısınmış fırında 45 dakika pişirin. Fırından çıkarın ancak açmayın. Buzdolabına alın bir gece soğumaya bırakın.
Buzdolabından çıkardığınız paveyi kalıptan alın ve eşit dikdörtgenler şeklinde doğrayın. Yağlarınızı erittiğiniz bir tavada her yüzü eşit kızarana kadar pişirin. Arada tuzlayın ve üzerine amarant filizleri serperek sıcak servis edin.
Yorum Yap