Tropikal Pestil

  • Görüntüleme
    506

Hazırlanışı:

Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı oranımızı %20’ye yükselttik.

Önce kivi ve ananası eşit büyüklükte doğrayıp kaynar suda 4 dakika boyunca haşlayın. Hemen sonra bol buzlu suya alıp şoklayın ve meyveler çok su çekmeden kağıt havlu ile kurulayın. Şoklandıktan sonra toplamda 450 gr kadar gelecek olan meyvelerinize 90 gr kadar bal (vegan alternatif için aynı oranda agave) ekleyip blenderınızın orta boy haznesinde pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.

Karışımı süzdükten sonra Sedona Kurutucu’nun özel kurutma kağıdı serili iki tepsiye kenarlarda 1/2 cm pay bırakacak şekilde 1/2 cm kalınlığında yayın.

Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 65 derecede 3 saat sonra 58 derecede 16 saat.

 

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X