Vegan Pancar Kraker

  • Görüntüleme
    100


Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.

 

Pancarları orta derecede haşlayınız, keten tohumu ve chia’yi 20 dakika da suda bekleterek jöle kıvamına getiriniz. Hawos taş değirmende yeşil mercimek öğütüp un haline getiriniz. 6 saat suda beklemiş olan yer fıstığını, mercimek ununu, toz kişniş, toz zerdeçal, tuz ve toz kırmızı biberi Blendtec Classic 575 Blenderimizin içinde akışkan kıvama gelene kadar Blenderize edin. Kıvamımızı tepsi örtüsü üzerine ince bir tabaka halinde yayın ve 55 derece 10 saat kurutuyoruz.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X