Vegan Raw Havuçlu Kek

  • Görüntüleme
    41

Şef diyetisyen Buse Aktaş (@birsefbirdiyetisyen) ile Defya mutfağında sizlere sağlıklı tarifler hazırladık. Buse Aktaş’ın hazırladığı Vegan Raw Havuçlu Kek tarifi sizlerle. Bu sağlıklı ve vegan tarifi çok seveceksiniz.

 

İlk olarak Havuçları Blendtec Blenderdan geçirin. Kek için kalan tüm malzemeleri blendera atın ve yaklaşık 1-2 dakika çekin. Kreması için kajuları 6-8 saat önceden suya koyun. Sonrasında limon suyu, limon kabuğu, kaju ve agave ile blenderdan krema kıvamına gelene kadar çekin. 16 cmlik pasta kalıbında, ilk önce raw kek karışımını, kremayı ve en üste tekrar kek karışımını yayın. Buzdolabı ya da buzlukta en az 2 saat bekletip servis edin.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X