Patlıcan Bacon, Mozarella Sandviç

  • Görüntüleme
    457

Kullanılan Ürünler :

Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı

Blendtec 575 + Twister Hazne

Sedona Supreme

 

Patlıcanları mandolin ile ince ince doğrayın ve tuzlu su içerisine alın.

Kalan tüm malzemeleri blendtech twister hazne kullanarak pürüzsüz bir harç haline getirin. Patlıcanların suyunu sıkın. Sedona kurutucunuzun kağıtlarına serin ve üzerlerine hazırladığınız harçtan sürün. Ters çevirip arka taraflarına da sürün. 55 derece de iyice kuruyana kadar yaklaşık 8-10 saat dehidratörünüzde tutun.

Bir araya getirme:

Glutensiz focaccianızdan sandviç için uygun bir dilim kesin ve dilimizini yarıya bölün. Bir tarafına mayonez, öbür tarafına pesto sürün. Domateslerinizi tuzlayın ve 2-3 dakika bekletin. Ekmeğinize patlıcan baconlarınızı, mozzarellanızı, domateslerinizi ve fesleğen yapraklarınızı ekleyin. Üst yüzünü kapatın ve sandviçiniz hazır.

Malzemeler

Malzemeler

Patlıcan bacon için:

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X