- 14 Mart 2022
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme445
Kullanılan Ürünler :
Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı
Patlıcanları mandolin ile ince ince doğrayın ve tuzlu su içerisine alın.
Kalan tüm malzemeleri blendtech twister hazne kullanarak pürüzsüz bir harç haline getirin. Patlıcanların suyunu sıkın. Sedona kurutucunuzun kağıtlarına serin ve üzerlerine hazırladığınız harçtan sürün. Ters çevirip arka taraflarına da sürün. 55 derece de iyice kuruyana kadar yaklaşık 8-10 saat dehidratörünüzde tutun.
Bir araya getirme:
Glutensiz focaccianızdan sandviç için uygun bir dilim kesin ve dilimizini yarıya bölün. Bir tarafına mayonez, öbür tarafına pesto sürün. Domateslerinizi tuzlayın ve 2-3 dakika bekletin. Ekmeğinize patlıcan baconlarınızı, mozzarellanızı, domateslerinizi ve fesleğen yapraklarınızı ekleyin. Üst yüzünü kapatın ve sandviçiniz hazır.
Yorum Yap