Kraker (26)

Vegan Cheese Cracker

  • 0 / 5

Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14

Pizza Kraker

  • 0 / 5

Yapılışı Keten tohumu ve çiyayı jelleştirin. Soğan, biber ve baharatları blenderda çekin, çekirdekleri ve jelleşmiş tohumları ekleyip tekrar çekin. Dehidratör için teflon kağıda serin. Sedona

Bademli Kraker Bazı

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce bademleri, cevizi ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250 gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, aktive

Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir

Kinoalı Brokolili Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, keten tohumunu,

Yaş Tarhana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Cevizlerin suyunu süzün. Kağıt havlu ile fazla suyunu alın. Soğanı soyup 6 parçaya bölün. Kekik yapraklarını saplarından ayırın. Çekirdeklerini çıkarttığınız domateslerin fazla suyunu

Evde Ne Kaldıysa Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Kapya ve çarliston biberlerin iç çekirdeklerini çıkartıp 8’er parçaya

Süzme Yoğurtlu Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu üzerine 35 gr su ilave ederek blender’ınızın

Çeri Domatesli Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Blender’ınızın baharat öğütme haznesine keten tohumunu 35 gr suyla

X