Sarımsaksız Soğansız Kraker
Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.Domateslerin kabuklarını soyun ve 4 eşit parçaya böldükten
Kalamata Kraker
Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla tuzu çıksın diye suda bıraktık. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartıp, 6
Yeşil Tapas Kraker
Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Enginarı dörde bölün. Kabağın çekirdekli
BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili
Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun bulduk, ancak dilerseniz ikinci denemenizde bu oranı yükseltebilirsiniz.
B’Ananas Pestili
Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun. Ananası, iri parçalar halinde kesin ve
Karakterli Erik Pestili
Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha az tatlı; baharatlarla aroması zenginleştirilmiş olduğu için kullanım alanı farklılık
Tarhunlu Armut Pestili
Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp 4 eşit parçaya bölün. Kaynayan suyunuza bir dilim limon ile