Recipe Search Page

Glütensiz Bazlama

  • 0 / 5

Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru

Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna

  • 0 / 5

Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve

Mini Tart

  • 0 / 5

 Kabakları Lurch Catto Doğrayıcı ile kesin. Sarımsak, zeytinyağı, tuz, karabiberi Blendtec Blender’da homojen bir

Kakaolu Pancake

  • 0 / 5

Badem içeceği ile elma sirkesini çok az karıştırın ve 3 dakika dinlenmeye bırakın. Bu tarifimizde

Patlıcanlı Fajita

  • 0 / 5

 Geleneksel fajitaya patlıcanlı ve bol sebzeli bir alternatif hazırladım bugün. Soya sosuyla marine olmuş

Tuzlu Granola

  • 0 / 5

 Komo flic floc ezme cihazından geçirerek ezme haline getirdim. Kuru malzemeler ile karıştırdım, yaş

Patates Graten

  • 0 / 5

Lurch spiral yapıcı kullanarak patateslerinizi spiral olarak doğrayın. Tuzlu suyun içerisine alın ve yarım saat

Nohut Shake

  • 0 / 5

 Tüm malzemeleri blenderınıza alın ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Burada kullandığınız blender kıvamın pürüzsüzlüğünü

Karpuz Gazpacho

  • 0 / 5

Tüm malzemeleri blenderda pürüzsüz olana kadar karıştırın ve buzdolabında 2-3 saat soğutun. Fesleğen yağı için

Greyfurt Salatası

  • 0 / 5

Kasenizin altına çırparken sağa sola savrulmaması için bir bez sarın, içine sirke ve tuzunuzu ekleyin.